Ягнятина Лопатка

з кісткою, з гомiлкою
(1.0​-​1.2), (1.2​-​1.4), (1.4​-​1.8), (1.8+)

1.0​-​1.2 страва на двох осіб

(середня вага одиниці продукції - 1100 г, з відхиленням ±9%)

1.2​-​1.4 страва на трьох осіб

(середня вага одиниці продукції - 1300 г, з відхиленням ±8%)

1.4​-​1.8 страва на чотирьох осіб

(середня вага одиниці продукції - 1600 г, з відхиленням ±13%)

Використання, метод приготування:

Тандир, запікання.

Переваги:

  • Стабільний калібр.
  • Органічний натуральний смак.
  • Однаковий вигляд і розмір готової страви.
  • Стабільність у процесі приготування і результат (той самий виробник, та сама країна походження, та сама вікова категорія, той самий калібр, той самий час обробки).

Вигода:

Гарантована економія до 20%.
Тушка ягняти, в залежності від породи, країни походження і віку, має вагу від 10 кг до 22 кг. Лопатка з кісткою складає 17,5% (пара) ваги туші, що дорівнює 0.9-1.9 кг на одиницю. Тому середня вага однієї лопатки становить 1.4 кг. Відхилення у вазі одиниці продукції серед інших постачальників в середньому становить 0.5 кг або 38%.