
Ягнятина Каре 12
без хребта
(600-740), (740-900), (900‑1100), (1100-1400)
600-740
(середня вага одиниці продукції - 670 г, з відхиленням ±10%)
740-900
(середня вага одиниці продукції - 820 г, з відхиленням ±10%)
900‑1100
(середня вага одиниці продукції - 1000 г, з відхиленням ±10%)
1100-1400
(середня вага одиниці продукції - 1250 г, з відхиленням ±12%)
Використання, метод приготування:
Гриль, тандир, запікання.
Переваги:
- Стабільний калібр.
- Органічний натуральний смак.
- Стабільність у процесі приготування і результат (той самий виробник, та сама країна походження, та сама вікова категорія, той самий час обробки).
Вигода:
Гарантована економія до 20%.
Тушка ягняти, в залежності від породи, країни походження і віку, має вагу від 10 кг до 22 кг. Каре 12 складає 12,5% (пара) ваги туші, що дорівнює 0.6-1.4 кг на одиницю. Середня вага каре 12 становить 1.0 кг. Відхилення у вазі одиниці продукції серед інших постачальників в середньому становить 0.4 кг або 38%.