Ягнятина Каре 12

без хребта
(600​-​740), (740​-​900), (900‑1100), (1100​-​1400)

600​-​740

(середня вага одиниці продукції - 670 г, з відхиленням ±10%)

740​-​900

(середня вага одиниці продукції - 820 г, з відхиленням ±10%)

900‑1100

(середня вага одиниці продукції - 1000 г, з відхиленням ±10%)

1100​-​1400

(середня вага одиниці продукції - 1250 г, з відхиленням ±12%)

Використання, метод приготування:

Гриль, тандир, запікання.

Переваги:

  • Стабільний калібр.
  • Органічний натуральний смак.
  • Стабільність у процесі приготування і результат (той самий виробник, та сама країна походження, та сама вікова категорія, той самий час обробки).

Вигода:

Гарантована економія до 20%.
Тушка ягняти, в залежності від породи, країни походження і віку, має вагу від 10 кг до 22 кг. Каре 12 складає 12,5% (пара) ваги туші, що дорівнює 0.6-1.4 кг на одиницю. Середня вага каре 12 становить 1.0 кг. Відхилення у вазі одиниці продукції серед інших постачальників в середньому становить 0.4 кг або 38%.