Ягнятина Каре 8

з верхнім шаром жиру
(400​-​500), (500​-​600), (600​-​800)

400​-​500

(середня вага одиниці продукції - 450 г, з відхиленням ±11%)

500​-​600

(середня вага одиниці продукції - 550 г, з відхиленням ±9%)

600​-​800

(середня вага одиниці продукції - 700 г, з відхиленням ±14%)

Використання, метод приготування:

Гриль, тандир, запікання.

Переваги:

  • Органічний натуральний смак.
  • Стабільність у процесі приготування і результат (той самий виробник, та сама країна походження, та сама вікова категорія, той самий час обробки).  

Вигода:

Гарантована економія до 20%.
Тушка ягняти, в залежності від породи, країни походження і віку, має вагу від 10 кг до 22 кг. Каре 8 складає 8,0% (пара) ваги туші, що дорівнює 0.4-0.9 кг на одиницю. Середня вага каре 8 становить 0.65 кг. Відхилення у вазі одиниці продукції серед інших постачальників в середньому становить 0.25 кг або 38%.