
Ягнятина Каре 8
з верхнім шаром жиру
(400-500), (500-600), (600-800)
400-500
(середня вага одиниці продукції - 450 г, з відхиленням ±11%)
500-600
(середня вага одиниці продукції - 550 г, з відхиленням ±9%)
600-800
(середня вага одиниці продукції - 700 г, з відхиленням ±14%)
Використання, метод приготування:
Гриль, тандир, запікання.
Переваги:
- Органічний натуральний смак.
- Стабільність у процесі приготування і результат (той самий виробник, та сама країна походження, та сама вікова категорія, той самий час обробки).
Вигода:
Гарантована економія до 20%.
Тушка ягняти, в залежності від породи, країни походження і віку, має вагу від 10 кг до 22 кг. Каре 8 складає 8,0% (пара) ваги туші, що дорівнює 0.4-0.9 кг на одиницю. Середня вага каре 8 становить 0.65 кг. Відхилення у вазі одиниці продукції серед інших постачальників в середньому становить 0.25 кг або 38%.