Ягнятина Сідло

з кісткою
(0.6​-​0.8), (0.8​-​1.0), (1.0​-​1.2), (1.2​-​1.4), (1.4​-​1.8), (1.8+)

0.6​-​0.8

(середня вага одиниці продукції - 700 г, з відхиленням ±14%)

0.8​-​1.0

(середня вага одиниці продукції - 900 г, з відхиленням ±11%)

1.0​-​1.2

(середня вага одиниці продукції - 1100 г, з відхиленням ±9%)

1.2​-​1.4

(середня вага одиниці продукції - 1300 г, з відхиленням ±8%)

1.4​-​1.8

(середня вага одиниці продукції - 1600 г, з відхиленням ±12%)

Використання, метод приготування:

Гриль, тандир, запікання.

Переваги:

  • Стабільний калібр.
  • Органічний натуральний смак.
  • Стабільність у процесі приготування і результат (той самий виробник, та сама країна походження, та сама вікова категорія, той самий час обробки).

Вигода:

Гарантована економія до 20%.
Тушка ягняти, в залежності від породи, країни походження і віку, має вагу від 10 кг до 22 кг. Сідло складає 6,5% ваги туші, що дорівнює 0.6-1.4 кг на одиницю. Середня вага сідла становить 1.0 кг. Відхилення у вазі одиниці продукції серед інших постачальників в середньому становить 0.4 кг або 38%.