
Ягнятина Шия
з кiсткою
(1.0-), (1.0-1.3), (1.3-1.7), (1.7+)
1.0-1.3 страва на двох осіб
(середня вага одиниці продукції - 1150 г, з відхиленням ±13%)
1.3-1.7 страва на трьох осіб
(середня вага одиниці продукції - 1500 г, з відхиленням ±13%)
Використання, метод приготування:
Тандир, запікання, тушкування.
Переваги:
- Стабільний калібр.
- Органічний натуральний смак.
- Однаковий вигляд і розмір готової страви.
- Стабільність у процесі приготування і результат (той самий виробник, та сама країна походження, та сама вікова категорія, той самий калібр, той самий час обробки).
Вигода:
Гарантована економія до 20%.
Тушка ягняти, в залежності від породи, країни походження і віку, має вагу від 10 кг до 22 кг. Шия складає 10% ваги туші, що дорівнює 1.0-2.2 кг. Тому середня вага шиї становить 1.6 кг. Відхилення у вазі одиниці продукції серед інших постачальників в середньому становить 0.6 кг або 38%.